INLÄGGET INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR

10 FANTASTISKA SAKER MED HÖSTEN


Jag tillhör en av dem som älskar hösten. ❤️
Det är faktiskt till och med min favoritårstid. Men jag vet att ni är många som inte gillar hösten. Och för er har jag gjort en liten pepplista på fantastiska saker som har med hösten att göra.

  1. Promenera ut i skogen, nu är det så där härligt krispigt i luften och alla löven är vackert färgade i alla möjliga nyanser. MINA SÖTA STÖVLAR HITTAR NI HÄR
  2. När du kommer hem från jobbet är det redan mörkt så då kan du med detsamma tända massa ljus i alla olika rum, och kanske även en brasa. Unna dig dina favoriter bland doftljus också, det får vem som helst att bli på bättre humör.
  3. Du kan starta filmkvällen tidigt eftersom det blir mörkt så tidigt. Ladda upp med massa popcorn och ha ett filmmaraton utan att skämmas. På sommaren ska man alltid ”passa på” att vara ute. Detsamma gäller absolut inte på hösten.
  4. På hösten är det också extra mysigt att gå ut och shoppa… stickade tröjor, vantar och nya halsdukar / mössor. Ta en shoppingdag med vännerna och gå sedan och fika på något trevligt cafe med goda kaffesorter och smarriga bakelser. MINA REGNJACKA HITTAR NI HÄR


5. Bjud hem dina bästa vänner för att laga mat, goda grytor och soppor är en favorit för mig under denna kyligare årstid.
6. Bädda ner dig i sängen och läs eller lyssna på nya (ljud)-böcker. Hösten är en tid för återhämtning. Det är okej att vara chill och lite lat. Detta är årstiden när jag laddar batterierna som bäst.
7. Och när man laddat sina batterier färdigt så brukar man också bli sugen på att göra om hemma under årets mörka månader. Varför inte måla om sovrummet till den där favoritfärgen du spanade in i somras? Jag tycker att det är avkoppling att jobba med händerna, både att påta i trädgården och måla.
8. Baka! Om du som jag gillar baka så är det perfekt tillfälle att fylla upp frysen med hembakat bröd, bullar och sju sorters kakor. Finns väl inget mysigare än att lyssna på musik och knåda degar.
9.Nu när allt börjar öppnas upp igen är det väl perfekt läge att boka in dig på konserter, matcher eller varför inte bara ett hederligt gammalt biobesök! Hur mycket har man inte saknat detta. ( Jag har redan bokat Ulf Lundell till nästa sommar )
10. Sist men inte minst, ta dig tid att reflektera över ditt liv. Är du lycklig just nu eller är det ett ekorrhjul?
Vad kan du göra för att du ska bli mindre stressad, hur kan du göra för att du ska trivas bättre i din jobbsituation. Gör en plan för hur du ska hinna med allt du vill för ett år framåt. Personligen älskar jag listor, så man kan stryka ”färdiga” mål och sikta mot nästa.


Mina små hösttips från mig till dig ❤️ Och här kommer ett annat superbraigt tips då det är REA på finaste och bästa barnkläderna…….

Och nästa hösttips är till barnens garderob ❤️
för just nu är det 20 % REA på hela POLARN & PYRETS sortiment.
KLICKA HÄR

Jag håller ju själv utkik bland barnkläder då man springer på fynd till barnbarnet då och då.
Och jag älskar ju polarns kläder, det är så bra kvalitet rätt igenom.


35
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
2 år sedan

jag tillhör också en av dom som älskar hösten men det är alltid bra med påminnelser om hur vardagen kan bli lite mysigare. Tack för tipsen! Kram 🥰

Nästa inlägg

HÄRLIG SUPER-REA PÅ MIO

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x