STOCKHOLMSKONTORET

.
Hej där,
Hoppas att ni har en fin tisdag so far.
Jag sitter just nu på Espressohouse i Bromma och jobbar av mailen, kom med morgonflyget och blir kvar till och med torsdag. Jag ska ha lite möten kring nya boken, och fota för ett härligt samarbete.
Det är något trevligt över att sitta och jobba på cafe , tycker ni inte det? Jag får så himla mycket mer gjort när jag inte jobbar hemma. Annars är det så lätt att jag under tiden också starta en maskin tvätt, dammsuger eller väljer att gå ut och fixa i trädgården. Så jag ska faktiskt bli bättre på att åka iväg och sätta mig med datorn.


Nu ska jag djupdyka ner i mailen.
Ville bara kika in till er och säga hej.

6
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

BARNVAKT & SHOPPING

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x