REKLAM FÖR MINA BÖCKER

17:E AUGUSTI

.

Tjingeling bloggisar,
I går var det officiellt boksläpp av ” Mera Middagstips” , dvs den 16:e Augusti. Några av er hade lyckats få tag i den några dagar tidigare 🙂 Roligt att se när ni taggar mig på Instagram när ni hämtat ut dem, fortsätt med det!

Kändes nästintill högtidligt att få ställa ännu en bok på min lilla bokhylla i skafferiet. Nyp i armen och en liten tår i ögat. Och ännu är det inte slut på boktillverkandet, nu har vi ju kickat igång nästa.


Är det någon bok ni missat så har ni dem HÄR

Berätta gärna vad ni tycker om nya boken, och vad vill ni se mer av i nästa bok.Nu dags att packa ut kids och väskor i bilen.
Mot göteborg!
10
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Gülay
1 år sedan

Grattis till den nya boken. Jag var på Gekås måndags där hade de din bok för en billig peng. Nästa bok hade jag velat se att den inte innehöll mejeriprodukter typ massa grädde och cremefraiche. Inte middag på 5 minuter utan med bra varor låt det ta tid. Du har rest mycket gärna maträtter från hela världen med din touch. Blir du aldrig inspirerad av olika länders mat?

Nästa inlägg

GODNATT FRÅN KALMAR

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x