SOMMARKVÄLLAR & RECEPTJOBB

.

Gokväller,
Melvin har massa kompisar hemma här ikväll, så de har paxat poolområdet. Tror dock inte det blir så sent då sonen ska upp och jobba tidigt imorgonbitti, så stolt över honom att han fixat ett sommarjobb. Jag tycker det är viktigt att de får lära sig ta ansvar, och få förståelse för sin ekonomi.


Nomi kollar serier och jag jobbar. Har haft en effektiv dag ändå, renskrivit recept och redigerat bilder, hunnit med ett lunchmöte på stan och tvättat bilen. Känns som jag har fått många check på veckans ”måsten”.
Och just nu sitter jag och renskriver recept till er. Jag och Marika arbetade med att ta fram nya rätter till den digitala kokboken som vi är med och skapar tillsammans med apollo.
Dock fick inte alla recept plats som vi hade tagit fram, vi skulle bara leverera två. Så nu har jag har några extra här till bloggen som jag kan bjuda er på istället.


Håll utkik under morgondagen.
Och psssst…. missa inte frågestunden som är just nu på Instagram bland mina stories.

10
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

STOCKHOLM OCH RESTAURANGTIPS

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x