REKLAMLÄNKAR FÖR ELEVEN

EXUVIANCE HUDVÅRD


.

Hej där raringar ,
Att få bli äldre är ju såklart en ynnest, och man blir klockare lugnare och lyckligare med åren.
Dock så sätter det ju sina spår i huden, och även om glada rynkor är vackert, så kan man ju motarbeta dem lite grann iallafall. Efter 35- 40 händer absolut saker med hyn som gör att man måste vårda den lite extra. Efter min hudvårdskur med dessa produkter så går jag nästan alltid osminkad, känner mig så mycket fräschare och lenare i ansiktet.

Så här ser mina produkter ut som jag använder dagligen.
Och det är naturligtvis solskydd i dagkrämen. Ni får gå in och läsa här om deras produkter,
Alla hudtyper är ju olika, en del är torra, eller oljiga eller har blandhy. Men här finns något för alla. Och detta är en dyrare / lyxigare hudvård så vill jag absolut tipsa om dem just nu efter som det är så bra RABATT på dem just nu.

KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER

Jag har provat denna serie sedan i Mars/ April, och jag älskar den.
Den går in på djupet och ger en jättefin lyster. Jag som har n lätt rodnad på kinderna tycker att dessa produkter dämpar fantastiskt bra, och numera är det fantastiskt att gå utan smink var och varannan dag.

Mina krämer/serum jag valt ur är en sammansättning av speciellt utvecklade produkter för en känslig och reaktiv hud. De ger en direkt dämpande effekt samtidigt som den arbetar över tid på själva uppkomsten av rodnad. Missa inte de sänkta priserna just nu:  KLICKA HÄR
Dagens tips från mig till dig.

13
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maria Strzelczyk
1 år sedan

Hej, var köpte du den rosa blommiga klänningen som du haft på Instagram? Den med lila/gula blommor

Nästa inlägg

GRILLKVÄLLAR

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x