REKLAM FÖR WRÅGÅRDEN

MOT ÄLGHOTELLET , MISSA INTE TÄVLINGEN


Godmorgon,
Som vi alla har längtat efter denna helgen. Vi är ett gäng på 25 stycken som åker hit till Wrågården varje år. Det är såååå himla mysigt och kidsen älskar att vara här. Känns som att vi kommer hem när vi anländer, alla är så välkomnande & härliga. Så naturligtvis har hela vårt gäng blivit bundis med alla som jobbar här.
Vi bor i de läckra älgstugorna, och äter gott och umgås. Det finns möjlighet till padel och fem-kamp men också paintball som vi faktiskt ska köra ikväll när vi kommer fram. Så jäkla kul!


Man bor så här mitt i älgparken, och på kvällarna så matas djuren direkt utanför stugorna så nära att man ibland kan lyckas klappa dem.


Alla stugor är mysigt inredda, som att bo lite bland hobbitarna.


Grillkvällarna är inte att leka med.
Vi äter tills vi rullar fram här, så fräscht och närodlat. Och bisonburgarna…. de är ”to die for”

Ja men nu vet ni vart vi håller till i helgen. Kommer uppdatera massa på Instagram som vanligt. Missa inte att följa mig där, för jag kommer tävla ut en övernattning där på vårt underbara Älghotell, och det vill ni minsann inte missa.

Kram

12
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lovisa Nilsson
2 år sedan

Önskar en underbar helg
Har flera hänger sagt att vi ska dit med barnen men ännu inte kommit iväg.
Skulle vara jätte kul att vinna detta för att överraska barnen men har inga sociala medier så kan därför inte delta i tävlingen.
Önskar er en trevlig helg mvh loviaa

Nästa inlägg

RABARBERSAFT

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x