FÖRSTA DYGNET HEMMA MED VÅRA SMÅ

. Godkväll,
Dagen har rusat förbi i vanlig ordning. Städat, tvättat, fixat i trädgården och utfodrat hungriga tonåringar med deras vänner.

Jag älskar ändå kontrasterna i mitt liv, för bara några dagar sedan befann jag mig under en palm och läste böcker tills ögonen gick i kors. För att några dagar senare hänga en heldag på återvinningen och slänga trädgårdsavfall smutsig upp till öronen. Men det känns skönt att fått lite mer ordning nu hemma, check på den.

Sedan har jag ju gosat med dessa ullbollarna så mycket jag bara hunnit också. De är så söta att jag nästan vill äta upp dem, får inte nog av att borra in näsan i deras härliga päls.


De är väldigt keliga bägge två, men fortfarande lite lättskrämda vid olika ljud. De är helt rumsrena och sover helst tillsammans i en hög i Ninjas lilla mjuka kattkorg. ❤️ Vi saknar henne massor, men det känns så mycket lättare när man har dessa sötnötar att fokusera på.

De heter….. * trumvirvel* ….. ingenting än. Vi har inte lyckats bestämma oss.
Den översta är honan, och den nedersta är hanen. Honan räknas som blå i pälsen, ska bli spännande att se hur hon kommer se ut om ett år.

❤️

17
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
1 år sedan

Sigge och Siri är populära kattnamn. Jag är inne på andra (!) paret som heter så. 😄
(De jag har nu tog jag över som vuxna, så jag kan inte byta namn – de lystrar ju till sina namn.)

Nästa inlägg

SISTA DAGEN PÅ ZAKYNTHOS

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x