10 000 STEG OM DAGEN

.
Godkväller,
Det är ju egentligen inte så svårt att förhandla in 10000 steg om dagen i sitt liv, det enda som krävs är ju att snöra på sig skorna och ge sig iväg. ( Säger soffpotatisen 😉 )Vi har dessutom så vacker natur här hos oss så det är balsam för själen att få uppleva det här varje dag. Kvällspromenaderna är helt klart bäst!


Solnedgång och bryggor, havet som kluckar och sjöfåglarna som låter.
Uuuuunderbart.


Tänker att detta är min lilla upptrappning inför min gymträning som snart ska kicka igång.
Jag har bokat in en PT som ska hjälpa mig att träna upp rygg och axlar, för jag är så trött på att ha ont och värk där. Men först tänkte jag ”klara av ” mina resor, så att jag kan komma igång ordentligt med träningen. För jag tillhör ju dem som tycker att det är tråkigt, och skulle aldrig frivilligt träna under semestern. Men vem vet nu kanske mitt nya liv kickar igång, och blir värsta träningsfreaket.


7
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

LAX MED POTATIS OCH KRÄFTTZATZIKI

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x