REKLAM FÖR COSORI

COSORI AIRFRYER

Hej där,
Hoppas veckan startat fint! Det har min, har fått massor av grejer gjorda idag. Effektiv dag, och nu ska jag unna mig att bädda ner mig i soffan för att titta på ”Gifta vid första ögonkastet” med en påse ostbågar. Och på tal om gottigheter så vill jag ju komma med dagens bästa tips också!

För det finns airfryer och det finns AIRFRYER. Jag har provat ett par stycken tidigare men inte tyckt att de riktigt hållit måttet. Därför var det extra roligt att jag fått prova denna goding som dessutom är Bäst-i-test på marknaden. KLICKA HÄR FÖR ATT LÄSA MER OM MIN AIRFRYER


Och jag kan intyga att COSORI är grym, har lätt den snyggaste designen och är enkel att förstå sig på och smidig att rengöra. Vi har tillagat frasiga pommes i den, lagat kyckling och fräst på grönsaker. Och allt blir så gott!
Och nu ville vi även testa på att göra friterade Baby Bel ostar.

Men snälla något så enkel & gott!

En tallrik med vetemjöl,
En tallrik med uppvispat ägg
En tallrik med ströbröd,
Foppa ostarna i den ordningen.

Och sedan rakt ner i Airfryern på 180 grader,
i 3-5 minuter eller tills de blir härligt frasiga.

Det finns tillbehör till så att man både kan baka tårtbottnar, göra muffins & baka pizza i denna godingen. Det provade vi faktiskt igår, och den blev så frasig. Underbart att denna har så många användningsområden.

Ja men kolla in dessa alltså! Färdiga att avnjutas.
Vi blev så betuttade i dessa små godingar att vi gör dem var varannan dag till snacks.

Här kan du gå in och läsa mer om Cosori Airfryer.

Detta är en köksmaskin som man faktiskt använder, som inte står och samlar damm.


19
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

GRATTIS LILLASYSTER

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x