ÅHUS TUR & RETUR

Heeeej,
Hoppas ni har en härlig Onsdag kompisar. Jobbade intensivt timmarna innan lunch.
Sen har jag, varit med min mamma på stan och lunchat och shoppat lite granna. Jag lägger upp så mycket på Instastoryn om dagarna att jag ju lite glömmer bort att uppdatera här. Ska försöka bättra mig på det.


Åhus i iallafall.
Vilket trevligt ställe, har varit här på dagsutflykt tidigare men inte stannat kvar. Men eftersom jag hade lite möten inbokade i stada så bodde vi över i husbilen.


Å vad mysigt romatiskt , tänker ni.
Haha… kunde varit det, men det var jag och Martina som dukat fint och här satt vi och ska skvallrade i många timmar.


Hur gott & mysigt?!

Vi stod parkera på en ställplats lite utanför, typ vid en kyrka. Det var både nära havet och restaurangerna. Men vi rörde på oss bra om dagarna ändå, nästan 20 000 steg. Bra där, jag har ju bestämt mig för att ta tag i mina steg igen. Minst 10 000 om dagen, eftersom jag är så stillasittandes annars.Middagen åt vi längst bryggan. Mycket gott, men väldigt lång väntetid på maten så vi var svinhungriga när maten väl kom in 😉

Och efter maten och all motion somnade vi gott i husbilen, sover aldrig så bra som där. Och Martina snarkade inte, tur för mig!


Sovmorgon och gofrulle, innan vi knatade bort till bryggan igen för ännu mera glass.
Har ju fått dille på sorbetglass nu. Så fräscht och gott, att hela munnen vattnas av att jag bara tänker på det.Men nu, dags att jobba lite medan barnen sitter med läxorna. Vi har bytt lite veckor nu, så kidsen är hos mig i tre veckor ❤️ Myyyysigt.

22
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

STOCKHOLM

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x