KALASHELG

.

Hej där.
Oj vad dagarna rusar förbi, det är mycket jobb nu samtidigt som jag försöker att minska ner på alla måsten när jag har mina barnveckor. Men vips så var det redan måndag igen. Och i helgen hade vi kalas minsann, vår lilla gosegris fyllde ju nämligen hela 1 år. Kan inte fatta det, nu är han ingen bebis längre.

Första tårtbiten som Aaron smakar,
och han gillade det 😉 Det smackades och mumsades ända tills tårtfatet var tomt.


Vi beställde babblarna-tårtor. För Aaron precis som alla andra småpluttar, älskar ju Babblarna.
Förstår inte varför egentligen, men det kanske är alla färger.

Vi passade även på att fira Nea som fyllde 15 år,
men hon ville inte vara med på bild. Vi blir alltid många när vi firar kalas, vilket är supermysig. Egentligen skulle vi varit ytterligare 10 personer ( men fått lite avhopp p.ga sjukdomar och så )
Så här kul tyckte Aaron det var när vi skulle sjunga för dem.


Jacob & Klara ❤️️️ ja finare föräldrar får man leta efter. Jag blir alltid lite tårögd i smyg när jag ser hur fina de är. När vi kalasade så tänkte jag också på att för 22 år sedan stod jag så där med Jacob på höften och firade hans 1 års dag – och nu är han vuxen med egen familj. 22 år – och det känns samtidigt som igår. ❤️️️ Det är fint, och jag är så tacksam för att jag är frisk och får vara med.
Man blir tydligen väldigt blödig och känslig av att vara farmor, men det får man vara.

Livet är allt bra ändå , så lyckligt lottad jag är över min fina familj.

Men nu dyka ner i jobbet. I dag startar jobbveckan och det är mycket att göra.

Kram på er.

46
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x