ONSDAGSBUKETTEN

.

Hej där raringar,
Hoppas ni har en fin vecka. Min startade som vanligt med båtkursen i Måndags. Sista lektionen är då numera avklarad, och nu har vi uppskrivning kommande vecka. Håll tummarna för mig. Sedan har jag bokat en resa till paradiset, tänkte skriva mer om den när den närmar sig. Skönt att vi fixade nya pass innan det blev helt galna köer.


I dag har jag jobbat av mailen, korrläst boken och samtidigt försökt tvätta och röja i tvättstugan. I kväll ska bilen hämtas, den har stått på verkstaden en sväng och sedan ska det bokas tid för vaccination numero tre. Och på fredag vankas ju våffeldagen, så ska damma av det bästa receptet på våfflor som jag har till er.
Håll utkik,

Kram

14
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x