LÖRDAGEN DEN 5 MARS


Hej där godingar,
Hoppas ni fått en lugn och fin start på dagen. Själv vaknade jag med tuppen, och tassade upp i lugn och ro och gjorde en brasa och drack kaffe. Sällan jag vaknar tidigt, men när det händer så är det ju rätt härligt att fånga dagen.
Nomi har sin kusin från Öland här denna helgen, och Melvin har sin tjej här. När klockan närmade sig tio så lyckades jag väcka småkusinerna för gofrulle, samlade mammapoäng och mosterpoäng.


Våfflor är ju bara för lyxigt på helgerna.
Sedan åkte jag bort till fotbollsplanen för att kolla på när Martinas grabb spelade fotboll, vi drack kaffe och snacka massa skit. Vi hade så trevligt att vi bestämde att vi kör lite knytis-middag och mellomys här ikväll sedan med kidsen. Roligt att barnen också gillar att umgås tillsammans.

Men innan de kommer så ska jag skära 2 kilo fläsk till morgondagens kroppkakskalas. Jag och mina systrar har bjudit in till kroppkaksmiddag imorgon, och hela tjocka släkten kommer. Mysigt värre.

Med det så önskar jag er en riktigt fin lördagseftermiddag.

Kram på er.

15
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Gülay
2 år sedan

Då blev det ingen besök till Gekås,har för mig att du skrev det innan.

Anna
2 år sedan

Härligt 😊njut av morgondagen med nära o kära

Nästa inlägg

GRILLAT ÄR GODAST

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x