BJUDEN PÅ 3 RÄTTERS <3


.

Hej där bloggisar,
Som ni sett på Instagram så blev det en välbehövlig helg hemma och i trädgården. Vi har räfsat löv och klippt häckar som aldrig förr. Och det blev många släp till återvinningen innan vi vart klara. Men så fint det blir, nu längtar jag ännu mer till våren.

Och förutom att vakna upp till världens träningsvärk så vaknade vi ju även upp till den 14 februari idag, Alla hjärtans dag och allt. Här ska kidsen och jag grilla till kvällen, sedan har jag köpt chokladhjärtan och rosor så vi ska duka fint. Men det blir en rätt tidig middag för jag ska iväg på båtkurs idag klockan 18.
Hur firar ni?

Jag fick ju även en liten försmak på alla hjärtans redan i fredags då jag blev bjuden på 3 rätters. Lyxigt värre.
Och hur gott var inte detta må ni tro?

Toastskagen – kan vara världens godaste förrätt.

Hemgjord potatisgratäng med oxfilé, rödvinsås och jureskogs bea.
Som ni vet brukar jag hylla denna köpevariant, men har ni inte provat jureskogs såser- gör de, de är verkligen såååå goda! Det närmaste hemgjorda man kommer.



Citronpannacotta med hallontopping.
Mumsfillibabba.

Vad händer idag då?
Jo jag har bokat möte med banken, dags att kolla över räntorna.
Bokat flyg och hotellet till Österrike, men mer om den senare.
Svarat på alla mail som kommit in över helgen.
Och nu ska jag sätta mig med bokföringen innan det är dags att åka in till stan och fylla på kyl och frys inför den kommande barnveckan.

Vi hörs snart igen.


18
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x