MYSLUNCH MED MORMOR & MORFAR


.

Tjena tjena,

Hoppas måndagen börjat bra för er. Här i Kalmar skiner solen och fåglarna kvittrar för fullt. Det enda trista med detta är väl att jag varit tvungen att sitta inomhus och jobba isåfall. Men har hunnit med en myslunch i Nybro med min mormor & morfar åtminstone, och det är ju inte så pjåkigt.

Till min glädje så var det köttbullar med potatismos på menyn. Sååå gott.

Väl tillbaka har jag hunnit svara på mail, och kollat av statistik. Och nu tänkte jag ta mig en timme till att plugga till båtkörkortet. Vi har lektion ikväll, så jag vill vara lite förberedd på vad som komma skall.

Men på återseende raringar. Missa inte att följa med på Instagram, för imorgon åker jag iväg på nya äventyr.


Kram på er.

14
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

VECKOMATSEDELN

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x