LÖGNÄSGÅRD I LAHOLM


.

Tjingeling,


Hoppas helgen varit fin och veckan startat snällt mot er. Personligen älskar jag måndagar!
Här väckte vi en nykläckt 13-åring med sång och paket. Helt galet att minstingen här numera är tonåring. Stannade till i Växjö i helgen så att Jacob, Klara, Thelma och Aaron fick uppvakta det blivande födelsedagsbarnet också. Hon har blivit så bortskämd med fina paket.

Nomi och jag vart förbi Löganäsgård i helgen, och jag vet ju hur mycket ni gillar att läsa vart vi har varit på för ställen. Så här kommer lite bilder. Jag hade sett detta stället lite överallt på instagram och tänkte att det kunde vara en lagom utflykt från oss.

En natt här med ställplats, 3 rätters, tillgång till spa samt frukost kostade 1800 :- Spa avdelningen var ganska liten, men perfekt att åka till med barn skulle jag säga. De hade en liten pool inomhus, 2 bastu, en bubbelpool och en uppvärm pool utomhus.

Trots att det inte var fullbokat så var det ganska mycket folk i spat, så man fick vänta på att få kliva ner i poolerna. Så funderar man på att boka skulle jag rekommendera att åka mitt i veckan om man har möjlighet.

Fanns även en mer barnvänlig meny som bestod av pannkakor / Spagetti & köttfärssås

Summa summaro, Nomi var jättenöjd. Och jag tyckte det var supertrevligt som ett stopp med husbilen.
Kanske inte det finaste spa:t jag sett. Men klart godkänt och skulle upplevas ännu mer positivt om det inte var köer till pooler och dylikt.

Betyg *** av ***** stjärnor.

18
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anna
2 år sedan

Kan det vara så att det heter LÖGNÄS gård?

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x