HÄNG MED AARON

.

God förmiddag raringar,
Här är det jobb fram till lunch sedan bär det av mot Växjö. Jag ska hämta min favoritperson där, nämligen Aaron. Så vi ska hänga ett dygn nu så att Jacob & Klara får sova en hel natt. Enligt föräldrarna är denna godbit som piggast på nätterna , så jag ser framför mig att vi får vara ute och köra bil hela natten 😉 hahah…. Och sova kan jag ju göra i helgen.

Farmor har handlat hem allt möjligt gott till Lilleman.

Vi har massa mys inplanerat idag. Först Sushi med Jacob & Klara. Sedan ska vi åka och fika med Thelma på hennes jobb. Sedan ska vi besöka lekplatser och ut och promenera. Häng med oss på Instagram om ni vill se vad vi har för oss detta dygn.

Kram på er.


31
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

SEMMELKLADDKAKA

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x