VÅFFLOR I BACKEN

Hej från Sälen,
Det har varit kallt idag. Och jag och mitt stora blåmärke gav oss ut i backarna igen. Efter att ha varit och bytt pjäxor och skidor…. för jag gav mig tusan på att det var fel storlek jag fått sist, och det var därför jag trillade hela tiden. Haha….

Men så var det inte 😉 har gjort 2 vurpor till idag – trots ny skidutrustning. Så det kan jag inte heller skylla på längre.

Varm oboy värmer gott när man blivit kall.


När jag väl kom ner från blåa backen som kändes som en svart rackare (där jag trillade och kanade 50 meter på rumpan) så var jag värd våfflor. Eller hur ?!
Både en matvåffla och en liten efterrättsvåffla tryckte jag i mig.

Det kändes lite lite bättre när våfflorna majestätiskt serverades vid bordet, men jag försökte samtidigt övertyga resten av gänget att vi skulle ta skidbussen hem istället för sittliften upp i fjällen igen. Men jag blev tyvärr nerröstad. Så det var bara att ställa sig i kön till förnedring igen 😉

Efter mycket om och men så kom jag iallafall ner för sista backarna hem till vår lägenhet, men nu räcker det nog med skidåkning för min del. Så istället har jag preliminär-bokat snöskoter imorgon. Jag gillar ju fart och fläkt med motorer, men kommer verkligen aldrig lära mig att åka skidor eller skridskor. Det är inte min grej helt enkelt. Pssst…. man kan inte tro det, men det är verkligen tredje gången/skidveckan jag försöker att lära mig att åka skidor. Men det är omöjligt.
Nu är vi som sagt hemma igen, ska bara slappa framför brasan nu men senare blir det att laga lite tacos och kolla på någon film. Det blir mys.

På återseende raringar.

22
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Maria
2 år sedan

Har du tagit privatlektion alternativt gått i skidskola? Kan verkligen rekommendera det! Jag gick i skidskola vid 30 års ålder och har även tagit privatlektion vid något tillfälle. Gör verkligen skillnad!!
Gillar din blogg och har flera av dina kokböcker! Hoppas att du får en fortsatt fin semester och lycka till med skidåkningen!

Sandra
2 år sedan

Jag säger som Maria ovan. Boka en privatlektion med skidlärare. Jag lärde mig åka skidor när jag var 32 år för ca 6 år sedan. Bokade först som nybörjare, övade ett par år och bokade sedan igen. Då lossnade det och nu älskar jag utförsåkning. /Sandra från Småland

Lotte
2 år sedan

Åh, vad skönt att höra att det inte bara är jag. Du är inte ensam!! 😂Eloge till dig att du ändå försöker, men nu när du har gjort det så många ggr är det helt legitimt att njuta av fjällen på andra sätt.

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x