FRAMME I SÄLEN


Hej där,
Nu är vi framme och det är vår andra dag här i fjällen.
Lägenheten ligger perfekt, knappt 50 meter från liften. Vi valde att köra halva vägen hit på nyårsafton så vi landade på Scandic i Örebro där vi åt en 3 rätters och såg fyrverkerierna. Sedan bäddade vi ner oss direkt för att orka upp tidigt. Så vi körde mot Sälen direkt efter frukosten från Örebro så vi vart ju till och med framme innan incheckningen.


Lägenheten hittade vi på blocket, supertrevlig.
Svindyrt såklart, men det är det ju alltid när man ska hitta bra boenden och lägen.


Vi har nära till liftar, butiker & restauranger.

Men bästa av allt är ju att det är massa med snö! Älskar´t.
Jag håller ju mest till i barnbackarna, de är nog svåra för mig. Personligen åker jag mest skidor för barnens skull, vill att de ska kunna lära sig åka. Och de kan de ju nu- så jag kan ju lika gärna sitta och värma mig i våffelstugorna med kaffe. Tror jag är för gammal för jag är livrädd uppe i de stora backarna 😉


Jag gillar ju mest att bara vara här uppe, det är härligt kallt krispigt och vitt överallt.
Och i kväll ska vi inviga bastun, det blir gutt.

Sovrummen är små, men räcker absolut för oss.
Tre sovrum med två bäddar i varje.


Så det var lite bilder från vårt boende, nu ska jag dricka upp kaffet och ge mig ut igen.


Två stycken coolingar från backen idag

22
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Camilla
2 år sedan

Hihihi ledsen men jag tror inte att det har med ålder att göra att du är livrädd i de stora backarna 🙂 ovana, osäkerhet och kanske lite höjdrädsla också. Men finns ju mycket annat man kan göra i snön som tur är.

Nästa inlägg

TRE EFTERRÄTTER TILL NYÅR

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x