PÅ FREDAG DRAR VI TILL FJÄLLS


Hej hej,
Precis hemkommen ifrån Växjö, och snart blir det lite kvällsjobb. Kom ju på att jag glömde berätta vad Nomi fick i julklapp. Och det blev en upplevelse, nämligen en skidresa. Förra året for vi till Åre hela familjen, en helt fantastisk vecka med min syster och hennes familj. Jacob, Klara & Thelma kom också upp och gjorde oss sällskap när de hade slutat jobbet. Underbart med en aktiv semester.

I år så pyser vi igen, tyvärr inte hela gänget och denna gången blir det inte till Åre – utan Sälen. Kändes bra att inte behöva sitta 15 timmar i bilen enkel resa.


Bild på en liten del av gänget förra året. Om jag kan åka skidor ?
Näe, jag har ju ändå försökt lära mig i flera år, men jag är helt enkelt bara för rädd ( och gammal )
Men jag tycker att det är härligt att åka till kylan och alla snö, och sedan bara hänga här med vänner och familj så jag ser såååå mycket fram emot resan ändå.

Men nu, grotta ner mig i jobb så jag hinner vara lite ledig nästa vecka.

Kram på er,

24
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Lena
2 år sedan

Ha det underbart ❣
Och va rädda om er
Kramar i massor från oss💝⛄

Nästa inlägg

VINTERBADA

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x