AARONS FÖRSTA JULAFTON

God morgon bloggisar,

Vaknade av en liten kille som höll låda på nedervåningen tidigt i morse. Tydligen har han hållt sin föräldrar vakna ett bra tag, så jag var nere och hämtade honom och har precis lyckats söva om honom en stund i min säng. Tror även att föräldrarna somnade om nu på soffan till morgonnyheterna. Så då hinner jag kika in till er här en sväng med lite bilder från gårdagen.

Vi åt lunchen vid klockan ett som vi brukar, och var väl precis klara till tre då Kalle Anka drog igång. Missade att fota mina omtagningar av julmaten: nummer två, tre och fyra. Men vi vart mätta efteråt kan jag säga.

Sedan kom Aarons mormor & morfar förbi och även farfar & gammel farmor med julsällskap. Vi bjöd på kaffe och julgodis & ris a la malta, innan vi fick ytterligare ett besök…. och denna gången av tomten. Aaron var inte det minsta rädd utan tog emot sina julklappar med stor nyfikenhet.

Så summa summaro blev julen 2021, helt fantastisk.
Vi avslutade kvällen med ”paketleken” och sedan blev det pyjamas, julfilm och ännu mera julgottis i tv-soffan.
Finaste familjen  ❤️ 

Hoppas ni haft en härlig julafton,
och att ni får en god fortsättning.
Kram

31
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

DAN FÖRE DOPPAREDAN

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x