EN HELG I JÖNKÖPING


Hej där,
Då kickar vi i gång julveckan…. Bara 4 dagar kvar till julafton …woop woop. I veckan ska det rullas köttbullar, läggas in sill och glaseras revbensspjäll, mums. Hoppas ni får en härlig start på veckan utanför mycket stress.

Sen har ju en väldigt trevlig helg har passerat, med både jobb och nöjen.
Jag har inte varit i Jönköping så många gånger, men de har verkligen en trevligt utbud av restauranger. Och jisses vad vi har ätit gott i helgen, vilket ni säkert även sett på Instagram. Och avslutade allt detta gott med en fantastisk brunch på söndagen. Kolla in dessa bilder så förstår ni.


Hur gott?


Önskar er en riktigt fin måndagskväll,
Och på återseende snart igen.

11
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x