LUCIA

.

Glad Lucia på er där ute,


Nomi och jag ställde klockan i vanlig ordning för att tassa upp och kika på Julkalendern.
Sedan skjutsade jag in henne till skolan, i vanliga fall tar hon bussen men jag tänkte ändå passa på att handla lite innan det blev för mycket folk i butikerna. Men nu är jag hemma igen, ombytt till julpyjmasen och gnolar med till julmusiken som går på repeat här hemma.
Något som också ger en härlig julstämning är ju dofter. Och jag har alltid en sådan här goding ståendes på spisen runt juletiderna. Doftar magiskt.

I min julgryta har jag:
Vatten
Glöggkryddor ( finns i kryddhyllan )
Nejlikor
Kanelstång
1 skivad apelsin

Låt den stå och sjuda på svag värme, och dunstar vattnet bort fyller du bara på den igen.9
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x