TISDAG DEN 7:E DECEMBER

.

Gomorron,

Hoppas dagen börjat bra. Här startade Nomi och jag morgonen med julfrulle framför julkalendern. Tänker varje år att detta kanske är sista året som hon vill kika på kalendern med mig. Har gjort det i alla år med barnen och det är tradition, så det kommer kännas lite lätt sorgset när hon blivit för stor för det.  ❤️


I går kväll julstökades det med julpynt och julgran. Det är kanske i sådana här fall det hade varit behändigt med en stark karl i huset. Men nu står 100 kilo gran (typ) i vår hall och tindrar. Det tog lite tid, men nu är det klart. Sedan startade vi med vårt julpussel, även det en tradition sedan barnen var små. Vi lägger alltid ett 1000- bitars, både avkopplande och mysigt. Antingen kan man sitta i timmar, eller går man bara förbi och lägger en bit då och då.
Snart kommer Jacob, Thelma, Klara & Aaron  ❤️ vi ska julbaka och koka julgodis för glatta livet idag.
Hur myyyyys!

29
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Camilla Thelaus
2 år sedan

Vi tittar fortfarande på julkalendern med vår dotter som snart fyller 15år. Har nästan blivit som en tradition. Så du kanske får fortsätta ett bra tag 🥰🙂🎄☃️

Anne
2 år sedan

Samma här. Kollar på julkalendern varje morgon med mina tjejer, 14 och 16 😀

Nästa inlägg

THE WINERY HOTELL

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x