2 VECKOR KVAR TILL ADVENT

God morgon fredag ,
Här står ännu en helg snart på glänt.

Jag ska över till Öland i eftermiddag och träffa lillasyster & Milia, vi ska laga mat och mysa.
Men innan dess ska jag möta upp revisorn, städa, tvätta och packa. Och tidigt söndagmorgon ( Eller nästan sen lördagskväll snarare ) styr jag kosan mot Göteborg för att åka mot Teneriffa. Det är en del papper att fylla i inför avresan, vi har skjutit upp det i flera dagar nu men får ta tag i det i morgon.

Och eftersom jag inte kommer vara hemma nästa vecka så har jag tjuvstartat med ännu mera adventsmys.
Varför vänta och längta när man bara kan plocka fram det och njuta av pyntet länge liksom.

Hur gör ni med julgranen ? Går ni och väntar enda fram till den 23:e innan ni tar in den? Eller är ni som jag som vill hinna se mig mätt på den ordentligt innan den åker ut igen?

10
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anonym
2 år sedan

Vi har alltid haft plastgran och den sätter jag upp i början av december. Det är ju bara positivt att se granen och allt pynt under lång (lång och lång, en månad går fort) tid. Förstår inte de som sätter upp den dagen innan jul och dessutom tar ner den fort som f-n. Varför ens lägga energi på att sätta upp den överhuvudtaget då? 😀 Vackra saker vill man ju njuta av länge.

Gülay
2 år sedan

Jag har följt dig länge,innan corona minns jag att ni alltid var utomlands mellan jul 🎄. Kan det inte vara därför du alltid julpyntade granen långt tidigare? Har du varit i Teneriffa innan och om det inte är för privat åker du med släktingar eller kompisar? Jag julpyntar allt första advent och ja efter nyår plockar jag bort,blir så trött på tomtar:))

Nästa inlägg

AARON 7 MÅNADER

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x