UPPE I OTTAN


Godmorgon,

I dag vaknade jag strax efter 05… det händer inte ofta. För mig är det mitt i natten
Men jag satt uppe sent och jobbade med boken i går… drömde om den och vaknade till och kunde inte somna om. Så jag tassade ner och tände upp en brasa, bryggde kaffe och fixade i ordning frukost. Och tur var väl det för Nomi hade glömt att ställa klockan i morse så det var bara ren tur att jag väckte henne i tid.

Bokade även tid för PCR till barnen i går, trodde inte det var så krångligt….. och att man kunde göra det i Kalmar- men nu får vi åka till Växjö på torsdag och fixa det. Det är en hel del saker att tänka på när man ska resa utomlands. Och om allt går som det ska så styr ju kosan mot Cypern för mig och kidsen på lördag.
Ska bli så mysigt att få komma iväg till solen med dem nu.

Men nu fortsätta att skriva på boken… Har en önskan om att få in första utkastet på fredag så jag kan slappna av lite på semesterveckan.

7
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
2 år sedan

Hoppas att de får negativa provsvar och att ni får åka iväg 😊

Lovisa Nilsson
2 år sedan

Hoppas de går bra och testerna är negativ. Jag skulle med vilja ut och åka med barnen men känns lite läskigt än. Vad bör man tänka på?
Njut av höstlovet i värmen och ladda för vintern

Nästa inlägg

SNABBT, GOTT OCH VEGETARISKT

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x