I MORGON BLIR DET STOCKHOLM

Hej hej
Eftersom ni var så många på Instagram som tyckte att jag skulle börja uppdatera bloggen 2 gånger om dagen så tänkte jag försöka med det. Även om det kommer vara svårt vissa dagar, men jag ska göra mitt bästa.

I morgon bär det av mot Stockholm några dagar, jag har viktiga möten inbokat.
Och förhoppningsvis ska jag hinna med att träffa fina Nina mellan dessa. Vi har ju inte setts sedan Corona drog in, så jag har saknat henne massor. Vi kommer ha så mycket att skvallra om så det finns inte.

Denna veckan har det skrivits och provlagats så mycket recept till nya boken så det känns som om hela jag luktar restaurangkök. Matoset sätter sig liksom i håret och kläderna hur mycket man än vädrar… haha.

Men men… jag tror faktiskt att denna boken kommer bli något över det vanliga. Jag har det på känn…

Men nu måste jag skynda mig in till stan. Har möte om 20 minuter, och alla som känner mig vet att jag är väldigt punktlig. Tycker inte om att komma försent.
Det är samma sak som att säga att min tid är viktigare än den som sitter och väntar. Sånt gillar jag inte 🙂

20
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Marie
2 år sedan

Spännande med ny bok! Har dina andra böcker o framförallt middagstipset och sommar används flitigt 😀
När kommer den nya boken?

Nästa inlägg

TIPS TILL HELGEN

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x