TACKSAM


Godmorgon Fredag,

Ännu en helg står på glänt, och inte vilken helg som helst. Utan bästa helgen på länge.
Ikväll ska Nomi & jag bädda in oss i husbilen och ha film- och snacks-kväll där. Jajamänsan, vi sover även i husbilen när den står hemma. Sååå mysigt. Sedan imorgonbitti kommer Aaron hit, vi ska vara barnvakt till honom då Jacob & Klara ska på spa ett dygn. Detta är helgen hela familjen har längtat efter… haha. Thelma kommer hit från Växjö och vi ska bara umgås med lilleputten till 100 procent.


Så tacksam för livet just nu, min stora fina familj som fortsätter att växa, vår bostad, mina vänner och alla dessa magiska soluppgångar som jag fortfarande inte kan se mig mätt på.
Jag nyper mig i armen ofta må ni tro, tänk att lilla jag fått förtjäna all denna lycka i mitt liv,
❤️️ 

37
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anonym
2 år sedan

Låter underbart 🙂

Nästa inlägg

HÄNG MED PÅ INSTAGRAM

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x