REKLAM FÖR GÖL

SENSOMMARKVÄLLAR MED GØL

Hej där,


Hoppas ni har haft en riktigt härlig helg. Och än är inte varma kvällarna slut, utan nu ska man verkligen krama ur det sista ur sommaren. Sol, bad och sitta ute och titta på de fina solnedgångarna, helt underbart ju.

Och något annat som hör sommaren till är väl alla grillmiddagar med vänner, så härligt att samlas och hjälpas åt med maten. Det klassiska jag brukar när alla anländer så där lite lagom småhungriga är att bjuda på en bricka med snacks i väntan på maten, så att gästerna får plocka lite vad de vill. Och inte hinner få blodsockerfall i väntan på middagen 😉

Men det funkar såklart lika bra att duka fram snacks till en liten minipicknick på bryggan. Nomi och jag brukar duka upp lite fint på bryggan antingen med bord eller stolar eller bara direkt på picknickfilten. Finns ju inget bättre än myskvällar med massa gott på bryggan, såsom salami- snacks & chips, lite frukt, lite kex och lite goda oliver. Funkar alltid och är så uppskattat.GØL salamisnacks är framtagna med hög kvalitet & kötthalt, vilket visar sig i den goda smaken.
Passar lika bra efter träning som i en god sallad, bara fantasin sätter gränser.


7
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

NAMNGIVNINGSCERMONI

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x