AUGUSTIKVÄLLAR

Hej där Måndag,


Nu har redan halva Augusti susat förbi, och inte mig emot. Jag börjar faktiskt att riktigt längta efter hösten och få komma igång med alla rutiner nu. Ett långt och härligt sommarlov sjunger nu på sista versen, och vi ska krama ur det sista av sommaren innan barnen börjar skolan.

Till helgen vankas det namngivningsceremoni för lilla Aaron, och vi ska bulla upp till fest, hoppas hoppas på fint väder. Då vi inte har någon backup plan från att vara utomhus. Hahah… Får väl införskaffa regnponchos och paraplyer till alla i värsta fall. Sedan är det 50-års kalas för mina Växjö vänner Annika & Patrik på kvällen… eller 100 års kalas blir det ju. Så så ser veckan ut hos mig.


Även lite vaccinering står på schemat, och så väntar jag hem några olika byggföretag som ska lämna offerter på brygga och plank som ska renoveras innan våren. Med ett hus blir man aldrig sysslolös eller rik… Haha. Men nu ska jag fånga dagen och förbereda inför att kidsen ska komma hem.

Kram på er.

23
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Mamma M
2 år sedan

Vaccinerade mig med andra sprutan igår. Går på helspänn och känner efter ev biverkningar. Men som tur är jag ledig och kan tillåta mig att bara lufsa runt här hemma o ta en lugn dag.

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x