GREKLAND I SEPTEMBER

Hej hej


Det var så länge sedan man hade någon inbokad resa, att man knappt kommer ihåg hur det känns att gå och längta efter just en sådan. Men i förrgår bokade äntligen jag & Thelma en liten tur tillsammans. Melvin & Nomi valde att inte följa med denna gången eftersom de precis börjat på deras nya skolor då, och det är helt nya klasser och kompisar.

Det vi faktiskt inte tänkte på när vi satt och valde resmål & hotell var ju alla horribla bränder som härjar i Grekland och Turkiet just nu. Har mailat resebolaget och frågat om just detta. Så vi är lite införstådda att resan kanske kan bli inställd trots allt.


Men vi håller tummarna att bränderna snart är under kontroll ❤️ Och att inga fler kommer till skada.

Stranden där vi i såfall ska bo ser helt magiskt ut, och denna gången bokade vi all inclusive. Så jag är taggad på att lägga på mig fem härliga semesterkilon 😉

27
Prenumerera
Notis om

4 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annelie Neimark
2 år sedan

Håller med dig😄 Längtar som en tok efter att kunna åka utomlands igen 🥰 Ser ju helt underbart ut😍 Älskar Grekland 🤩 Vart ska ni?

Jenny
2 år sedan

Visst känns det härligt att förlänga sommaren med en resa till Grekland 🌞 vi ska också göra så👍hoppas att bränderna lugnar ner sig…💜

Mia
2 år sedan

Vart i Grekland ska ni?

Sanna
2 år sedan

Barnen fick en resa till Mallis i julklapp 2019 😱 den har ju av förklariga skäl inte blivit av ännu. Vi har skjutit fram den x antal gånger, senaste nu var att vi skulle åka i september i år, men vi vågar faktiskt inte åka ännu, och det känns så tråkigt.😔😭

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

4
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x