NYSHOPPAT

Ja vad gör hon om dagarna, undrar ni kanske.
Och det är lite svårt att få alla saker gjorda i denna värmen. Så jag varvar jobb (kommande boken) med min nya leksak. Nämligen min gula vattenskoter 😉 Älskar det. Det är roligt och man svalkar ner sig, jag har en tendens att komma tillbaka dyngsur efter mina åkturer.


Inhandlade en våtdräkt och en smidigare flytväst. Längtar redan tills imorgon då det blir en tur igen.
Nu ska jag renskriva de sista recepten, sedan stänger jag ner datorn och sedan väntar middag inne i stan.

Tuffa va? 😉

24
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Liselott
2 år sedan

Var hittar jag din rabattkod till det uppblåsbara spa badet?

Nästa inlägg

MEN LÄGG AV SÅ GODA

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x