SOMMARLOV


Underbart sommarväder idag minsann.
Jag har till och med haft turen att kunna jobba utomhus nästan hela dagen. Ljuvligt.
Höjde värmen i poolen några grader eftersom Aaron ( farmors gullegris ) kommer, och kanske att han vill bada lite då. Jag å Nomi drar vidare mot Falköping och Älghotellet efter Melvin har haft sin skolavslutning, och i Falköping möter vi möter upp min syster med hennes familj plus gemensamma kompisar.

Men tillbaka till idag, så är det viktigaste ju att Nomi nu ääääääntligen har fått sommarlov. Vi firade stort med saft å tårta och sommarpaket. Tänk …. nu har jag inte längre barn i mellanstadiet, utan min yngsta ska börja högstadiet. Jag fattar typ ingenting… vad hände!


Men nu har jag precis lämnat av henne och några kompisar i stan, de skulle käka middag på restaurang. Sedan har jag lyckats jaga ifatt grannen så han ska få hjälpa Melvin med hans slipsknut tills imorgon… haha. Sedan blir det att packa väskorna och stuva in i bilen, innan jag tar en tidig kväll.

Hoppas ni får en fortsatt fin torsdagkväll.

Kram på er.

25
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

FÖRE- & EFTERBILDER

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x