VART ÄR VÄRMEN ?

Det regnar ute även idag.
Men snälla någon, vart är det vackra vädret för någonstans ? Jag minns ingen majmånad som varit så grå som denna, men nu kan det väl bara bli bättre. Det är ju redan första Juni på tisdag – och sedan huxflux så är det sommarlov. Melvin slutar 9:an och Nomi slutar 6:e klass, vart tar tiden vägen hörru ni.

Denna bilden tog vi förra sommaren då vi fotade för boken, som man längtar efter detta nu.

Annars har dagen bjudit på jobb, tandläkarbesök med Nomi och sedan en fika och skvallerstund med Marika. Sladdade precis hem nu, hann förbi mataffären och ska ställa mig och laga lite mat. Valet står mellan köttfärsås eller hemgjorda köttbullar. Får jag välja blir det köttbullar…. men jag samlar väl mammapoäng och låter barnen välja 😉

Kram på er

15
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

RAGGMUNKAR MED BACON & LINGON

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x