REKLAM FÖR STRONGER

MÖNSTRADE STRONGERLEGGINGS

I dag har jag jobbat lite annorlunda, har haft mina flesta telefonmöten utomhus, medan jag rensat ogräs i alla rabatter. Kanske vart lite väl ”småflåsig” i luren medan jag grävde upp rötter och stubbar… hahah. Men så skönt att hinna med även sådant man ligger efter med i trädgården. Kan tillägga att det inte var FaceTime-möten…. 😉 Besparade dem min smutsiga uppsyn, hade liksom jord från tårna upp i håret. Men fick ändå loss nästan tio timmar med trädgårdsarbete i dag…. lite stolt över mig själv och klapp på axeln. Men ni må tro att det var skönt att hoppa in i duschen här sen.

Mindre smutsigt var det här när vi fotade samarbetet för Stronger!
Jag älskar ju deras kläder. Både snygga och bekväma.Jag använder deras leggings dagligen. Tänker att de är så mycket mer än bara träningskläder.
Jag använder dem som myskläder, när jag går ut och promenera med hunden, fixar i trädgården eller bara för att de är snygga.

Och med min kod JENNYS20 får ni nu 20 % rabatt på hela ert köp hos Stronger.

KLICKA HÄR

13
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x