CAMPING I ÅHUS

Vi sladdade in här på campingen igår kväll, en kvart innan receptionen skulle stänga.
Lite spänning behövs ju ändå i livet. Att bara hitta rätt plats, parkera och göra sig hemmastadda tar ändå ett par timmar. För att inte prata om grillen, tror vi intog middagen så där framemot klockan tio i gårkväll. Men det är ju lite så här det ska vara på en campingsemester, ingen stress liksom.


Sen satt vi uppe sent och spelade kort och åt chips, ostbågar och godis tills magarna inte orkade mer.
Tog en lång sovmorgon idag, töserna spang iväg och köpte nybakade frallor på morgonen. Vi dukade upp med massa gott och satt länge och åt. Sedan promenerade vi ner till stranden. Sååå fint här i Åhus.
Hittade en äventyrsbanan som barnen gärna ville prova, så där är de just nu… Och huxflux så hann mamman jobba lite grann.


Men nu kom töserna hem, nu ska vi iväg och hyra trampcyklar.
Hoppas ni har en härlig och ledig Torsdag

26
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Stina
2 år sedan

Ett måste när man är i Åhus är att köpa Ottos glass, i hembakad våffla som kan fås chokladdoppad. Magiskt gott men man får hoppa lunchen/middagen 🤪 Om man vill testa många smaker kan man be om en kula med två smaker (kulorna är stoooora). Fortsätt njut av minisemestern!

Nästa inlägg

BÄSTA TIDEN ÄR NU

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x