EN TICKANDE BOMB

Vår lilla diva här hemma är en tickande bomb.
Vi kunde ju precis för en vecka sedan konstatera att hon var dräktig, men vet inte exakt när det har tagit sig.
Kan det vara dags inom några dagar eller rent av ett par veckor kvar.


Hennes mage är ordentligt rund, och hon har fått större juver, gissningsvis är mjölken på gång. Hon är mycket mer sällskaplig nu sedan en månad tillbaka, hon vill vara nära men helst inte bli klappad på magen. Hon är hungrig och kan äta hur mycket som helst. Sedan är hon trött, sover hela nätterna i min säng.

Det ska bli så spännande att se vad som gömmer sig därinne. Kan det vara 2 kattungar eller rent av 5 stycken ? Vi har ju ingen aning, och mår hon bara fortsatt bra så vill vi inte stressa upp henne med att åka in till veterinären.
Så vi får allt fortsätta och vänta och se, förhoppningsvis kommer de denna veckan.

22
Prenumerera
Notis om

10 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Anita
3 år sedan

vad roligt .När det är dags brukar de jama o gå runt för att hitta en bra plats.

Elinor
3 år sedan

Hoppas bara det är en planerad dräktighet. Låter mer som att katten gått ute och ”råkat” bli dräktig? Det är ju inte längre tillåtet att låta katter gå vind för våg utan att vidta åtgärder så de inte ska bli dräktiga. Med det sagt hoppas jag missen mår bra och att det blir friska kattungar och att ni sedan antingen kastrerar eller ger p-piller till missen.

Elinor
Reply to  jennysmatblogg
3 år sedan

Vad skönt! Hoppas allt går jättebra 🙂

Anonym
Reply to  Elinor
3 år sedan

Låter som du är en rektor som ger en bråkig elev en uppsträckning… Jenny är en vuxen kvinna, vi behöver väl inte anta det värsta?

Elinor
Reply to  Anonym
3 år sedan

Jag antar det värsta när det finns 150 000 hemlösa katter i Sverige. 🙁 det är så många som inte vet att man inte får släppa sina katter utan att vidta åtgärder för att inte låta katterna bli dräktiga 🙁 har själv två fd hemlösa som blev till i riktig misär där man inte kastrerade.. så det är bara en hjärtefråga..

Gülay
Reply to  Elinor
3 år sedan

Tack för att du VÅGADE ställa den frågan till Jenny. För jag trodde faktiskt likadant,men nu har hon upplyst oss.

Gülay
Reply to  Anonym
3 år sedan

Du anonym det är en sak jag har märkt här på sajten under LÅNG tid det är att du kan kritisera Jenny med olika saker osv,behöver inte ta upp dem igen. Men du klarar INTE av att någon annan kritiserar Jenny eller påpekar något! Varför måste du ingripa?
Ha en bra dag.

Linda
3 år sedan

Om det nu är en planerad dräktighet Jenny, hur kan du då inte veta när hon ska ha källingar? Jag är själv uppfödare och kan säga att om dräktigheten är planerad så vet man när katten ska föda. Så detta är helt säkert en tjuvparning. Tycker det är tråkigt att du aldrig kan vara ärlig Jenny när du får lite kritik ! Allt gott

Cine Lind
3 år sedan

Hej hej!
Du har säkert planerat och/eller redan har klart hur ni ska göra med kattungarna men vill ändå visa intresse av att om det blir någon svart kattunge som ser ut som mamman så är jag väldigt intresserad om du tänker sälja någon kattunge. Har letat sporadiskt i lite mer än ett år sen vi förlorade vår älskade katt Sigge.
Tycker mamma katt är otroligt vacker med sin brunsvarta päls och gröna ögon☺️
mvh
”Cine” Lind

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

10
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x