PACKNING PÅGÅR

Har suttit i lite telefonintervjuer i dag, i och med att det är boksläpp på måndag.
hade även fått lite förfrågningar på mailen som jag ska beta av innan jag släcker ner datorn för dagen.
Blir tidigt ikväll, då jag ska vara på flyget klockan 05 i morgonbitti.
Jippi …. jag som älskar att stigaupp tidigt 😉 Eller inte.


Behövde något nytt att ha på mig, och sprang på denna kavajen på HM efter lunchen.

Köpte ett par matchade t-shirts också.
Men såg nu att det skulle bli kallt och eventuellt snö i huvudstaden de närmaste dagarna. Typiskt, jag som såg framför mig hur jag skulle få njuta av vackert väder och en promenad genom körsbärsträden. De verkar ju blomma för fullt nu om man ska tro på det man ser på Instagram 😉


29
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

KLADDKAKA MED RABARBER

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x