VART DRÖMMER NI OM ATT ÅKA ?


Hej raringar,
Hoppas ni fått en härlig start på veckan. Solen skiner så det piggar ju upp om inte annat. Som vanligt går tiden alldeles för snabbt, så ikväll börjar pappaveckan, och min ”jobb-vecka” kickar igång. Nog för att jag arbetar alla veckor, men nu påbörjas veckan där jag bokar in de mesta jobben och eventuella jobbresorna. Fast innan dess så ska Nomi och jag ha mamma/dotter-häng på stan, fönstershoppa och fika på någon uteservering. I går satt hon & jag och pratade resor hela kvällen, alla häftiga äventyr vi varit med om…..

Nu är vaccinationerna i full gång och så småningom får vi förhoppningsvis ge oss i världen igen. Och var min bucketlist lång tidigare så är det ingenting mot var den är nu, 1 1/2 år senare….

Vart kommer er resa gå, när allt detta är över?

16
Prenumerera
Notis om

11 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Mia
3 år sedan

Vi åker till Tulum Mexiko i vinter.Efter att ha varit på Mauritius fyra år på raken så vill vi se nya platser. Innan dess om allt fungerar så den årliga bilresan i Europa, framför allt Frankrike detta år.
Vart vill du åka när möjligheten ges?

Anna Sonnerhed
3 år sedan

Jag har bokat 3 veckor i Khaolak , efter en vecka så kommer några av våra barn ner och blir med oss 2veckor, helt perfekt.

Sari Karhunen
3 år sedan

STORT GRATTIS TILL DITT FÖRSTA BARNBARN❤️ Vi reser till min dotter, som bor i San José Kalifornien. Hon bor där sen 8 år. I februari fick hon en dotter Céline❤️ Sen är listan lång här på resmål. Blev väldigt förtjust i Sydafrika. Tacksam för vaccinet fick i februari tack vare mitt jobb i vården🙏 Finns ingen annan lösning.

Eva
3 år sedan

Inte alls sugen på att resa förrän det har upphört det här. Myser så gärna på hemmaplan.
Bor ju trots allt på finaste stället på jorden. En ö på västkusten☀️
Vad mer behöver man?
Har väldigt många ställen i närområdet att utforska om man skulle få lust😍

Vera
3 år sedan

Vill resa till Kroatien och Cypern. Gillar inte långflygningar så Medelhavsområdet passar mig perfekt. Längtar till jag kan resa igen. Både utomlands och inom Sverige. Utomlands för att mina eksem brukar läka ut så fint av sol och bad i saltvatten och inom Sverige för att träffa familj som är utspridd i norr och söder.

Tessan
3 år sedan

Ska bli underbart att så småningom kunna resa runt och Sverige igen. Finns så många vackra platser i vårt avlånga land som jag ännu inte har sett. Fast just nu längtar jag nog allra mest efter en helg på hotell i Stockholm eller Göteborg. Efter mer än ett år med nästan uteslutande onlinehandling, umgänge endast med de närmaste (och då utomhus) osv ser jag fram emot att njuta av hotellfrukost och goda middagar ute bland folk på trevliga restauranger. Men en sak i taget, först tar vi oss igenom den här pandemin! Ta hand om er!

Marita Jansson
3 år sedan

Blir USA igen har varit i Florida två år i rad helt fatastiskt.

Anna
3 år sedan

Kroatien definitivt😊längtar efter sol, värme o havet

Emma
3 år sedan

Maldiverna är min dröm, sen vill jag till usa också 🥰

Mamma M
3 år sedan

Har tappat suget efter att resa utomlands. Däremot längtar jag efter att kunna resa inom Sverige utan att känna sig begränsad eller rädd för smittorisken. Vill kunna njuta när man är iväg. Gotland står på listan. Får se om vi kommer dit.

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

11
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x