MAN SKA HA HUSBIL

Tjingeling,

Ni som följt mig nu i dagarna 2, har ju säkert sett på Instagram att jag varit i Värnamo och övningskört. Värnamo tänker ni ? Jajamän, för det var det närmaste stället att ta ett C1 kort. Vilket krävs för denna dunderstora husbilen som snart ska ut på vägarna.

På plats i Värnamo fick jag ju prova körskolans husbil, och jag var väldigt nervös när jag för första gången skulle rulla ut den på vägarna. Men med en duktig körskollärare gick det prima. Och nu har jag avverkar många timmar bakom ratten på den, både i stan, i bostadskvarter och på motorvägen. Nu väntar bara uppkörningen… Wish med luck <3

29
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Annika
2 år sedan

Det fixar du galant🌟Lycka till

Nästa inlägg

IDEAL OF SWEDEN

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x