SOMMAR OCH SOL


Har ni börjat planera semestern ännu ?
Känner att vi inte har vågat planera någonting inför sommarlovet tidigare, med tanke på situationen. Utomlands tror jag definitivt inte att vi kommer än på länge, men däremot kommer vi tuffa runt i Sverige med husbilen.
Ställa upp vid någon sjö, fiska och grilla marshmallows. Det är det jag drömmer om just nu.

Husbilslivet är underbart, och väldigt Coronasäkert med tanke på att man hela tiden har sitt hus med sig. Jag förstår att både husbilar / husvagnar har sålt slut det senaste året. Jag vet att ni är många som vill ha tips på ställplatser, campingar och små guldkorn, därför blir det extra roligt att ni ska få följa med oss på denna resan,

Nu ska jag hoppa ur pyjamasen och kamma till mig. Har möte inbokat i stan om tjugo minuter.
På återseende raringar.

12
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

ONSDAGSBUKETTEN

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x