JAG BLIR KVAR PÅ GOTLAND

Nog för att jag gillar Gotland, men vad är det som händer här. Hahah….
Snöstormen igår ställde in min resa, idag hade avgången tekniska bekymmer, imorgon går ingen färja från öjn så jag stannar helt enkelt på Gotland tills på söndag.

Innan vi visste att resan skulle bli framflyttad så styrde vi kosan mot Fårö- så himla vackert. Dock aningen blåsigt idag, men föreställer mig hur fint det är här på sommaren med sol och klarblå himmel.

Långa vita stränder, påminner massa om Bödas vackra stränder. Och såklart ännu mer Raukar. Dessvärre var inga mat- eller fikaställen öppna nu denna årstiden. Men på sommaren kryllar det av dem. Så hit får det bli ett besök till i sommar.

Nu ska jag djupdyka ner i mailen och sedan planera om arbetet inför helgen, då jag egentligen skulle befunnit mig på hemmaplan.

Hoppas ni får en riktigt fin helg. <3

23
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Millan
3 år sedan

Vilken bra blogg! Första gången jag hittade hit. Scrollade och såg massa (vad jag tycker) recept på maträtter som verkar jättegoda samtidigt som de inte är så krångliga att göra. Tack!!

Nästa inlägg

VACKER NATUR PÅ GOTLAND

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x