3:dje Mars 2021

God morgon godingar.
Hopps att ni fått en fin start på dagen. I går hade vi tjejkväll jag och Nomi, så hon fick bestämma vad vi skulle göra. Vilket resulterade i hämtmat i husbilen, sen bäddade vi ner oss där med massa chips, lösgodis och ostbågar och kollade på flera tjejfilmer. Det var så mysigt, så vi sov även över där. Ni kan ju gissa att vi räknar ner dagarna tills vi kan dra iväg och upptäcka nya platser med vår husbil.

Och hur ser dagen ut idag? Jag ska fota samarbeten, och redigera bilder. Korra de sista texterna till boken, då den går till tryck i dagarna. Laga lunch till mig och sonen som har hemstudier. Och sen tänkte jag köra en frågestund på Instastoryn ikväll, så har ni någon fråga om husbil eller annat så fråga på där.

Kram

23
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

QUINOASALLAD MED RÖDBETOR

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x