GÅRDAGENS MIDDAG

Hej där ,
1 Mars och allt idag. Nu är det inte länge kvar tills våren gör entre på riktigt. Denna helgen försvann ju snabbare än blixten. Skulle plugga teori till husbilen hela helgen tänkte jag, men hade tydligen mycket annat roligare för mig. Så istället hamnade jag framför datorn sent i går kväll och nötte teori, så vaknade med grus i ögonen i morse.

Gårdagens middag blev ingen söndagsstek direkt, men ack så gott med grillad korv utomhus. Denna veckan är det hemstudier för högstadiet så Melvin och jag har planerat kyckling till lunch, lite mysigt att ha lunchkompis hela veckan.

Nu ska jag göra ett djupdyk ner i mailen. Hoppas ni fått en fin start på dagen.
Kram

5
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

INSTAGRAM <3

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x