REKLAM FÖR MIN BOK

REA REA REA

Råkade se att adlibris nu hade rea bland lite kokböcker.
Och min bok var en av dem. Så nu blir Snabbt, Gott & Billigt din för bara 139 : – Och beställer du och vännen samtidigt (dv.s 2 böcker) så är frakten fri. KLICKA HÄR

1
Prenumerera
Notis om

2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Emma
3 år sedan

För några veckor sedan köpte jag Snabbt gott och billigt och Middagstipset. De är de bästa kokböcker jag köpt! Ingredienser som jag i regel har hemma och inga konstigheter. Jag använder böckerna rakt av när jag gör veckomatsedeln numera. Jag har fyra barn, mellan 2 och 9 år, men alla älskar maten som lagats! Fantastiskt! Din blogg i all ära, men jag gillar böcker och hoppas du släpper ännu en kokbok. Önskar mig din ”Baka med godis” när jag fyller år!😄 Ska tillägga att gotta-recepten också är suveräna, inget krångel! 9åringen kan baka med enkel handledning. Så glad att jag köpte böckerna!

Nästa inlägg

MATIG SOPPA

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x