REKLAM FÖR MIN BOK

REA REA REA

Råkade se att adlibris nu hade rea bland lite kokböcker.
Och min bok var en av dem. Så nu blir Snabbt, Gott & Billigt din för bara 139 : – Och beställer du och vännen samtidigt (dv.s 2 böcker) så är frakten fri. KLICKA HÄR

1
Prenumerera
Notis om
2 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Emma
25 dagar sedan

För några veckor sedan köpte jag Snabbt gott och billigt och Middagstipset. De är de bästa kokböcker jag köpt! Ingredienser som jag i regel har hemma och inga konstigheter. Jag använder böckerna rakt av när jag gör veckomatsedeln numera. Jag har fyra barn, mellan 2 och 9 år, men alla älskar maten som lagats! Fantastiskt! Din blogg i all ära, men jag gillar böcker och hoppas du släpper ännu en kokbok. Önskar mig din ”Baka med godis” när jag fyller år!😄 Ska tillägga att gotta-recepten också är suveräna, inget krångel! 9åringen kan baka med enkel handledning. Så glad att jag köpte böckerna!

Nästa inlägg

MATIG SOPPA

2
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x