REKLAM FÖR TRENDRUM

MITT NYA SOVRUM

Äääääntligen har det blivit klar. Men den som väntar på något gott… Nu är det klart. Ny färg, nytt golv ( på grund av vattenskadan ) och ny glasvägg.
Så va? Kan det bli mer nytt och fräscht än så här undrar ni nu. 😉Och jodå det kan det, för med mina nya snyggelisnygga möbler, så känns mitt nya sovrum nu som ett litet lyxigt hotellrum.
Kontinentalsängen är en Superior T6000 – navyblue. Den är uppbyggd med 2 stycken breda sängbottnar. Man kan välja mellan Medium och Fasta madrasser, jag valde medium och är supernöjd.

Det som skiljer Superior T6000 från dess tidigare modell är att det finns ett 7-zonat pocketsystem i mellanmadrassen som förstärker formföljningen efter kroppen. Vilket gör att den inte bara är skön att sova i, den hjälper även till att avlasta ryggen och resten av kroppen. Och hur snygg är inte den stoppade sänggavlen? Älskar´t.

Och just nu är det rabatt på hela detta sängpaket.
KLICKA HÄR

Mattan ville jag ha något som matchade väggarna, så den går i grått.
Modellen heter Toby och är en handvävd ullmatta med klassiskt gåsöga-mönster. Den är inte bara snygg utan är även slitstark och lätt att rengöra, eftersom ull är ett material som är naturligt smutsavvisande. Jag tycker det är super att mattan är vändbar och går att använda på båda sidor. Det ger den lång livstid. Eftersom alla mattor handvävs är alla mattor unika.  

KLICKA HÄR för att komma till mattan

Varje Toby matta är tillverkad under rättvisa förhållanden och är därför märkt med Care & Fair. Care & Fair är en organisation som kämpar mot barnarbete i Indien & fokuserar på att förbättra villkoren för familjer genom att bygga & underhålla förskolor, skolor och sjukhus. Toby uppfyller även kraven för EU:s miljödirektiv (Reach) vilket innebär att Inga hälsofarliga medel används i produkten.

Dublin chesterfield fåtölj med pall har flyttat in i min lilla läshörna.
Älskar de små nitarna i guld.
Vilket gör att den känns både snygg och lyxig.

Känslan jag ville uppnå i rummet var en lyxig känsla med få möbler men pampiga möbler. Och det tycker jag att det blev. Bort med alla vita möbler nu och satsa på brun, svart och mörkblått.Förutom att jag under mina 12 bloggår har börjat tröttna på vit inredning så har jag också börjat lära mig att uppskatta snygga plastblommor. Finns massa fina nu för tiden ❤️ Tänk att man förändras så med tiden 😉

Snygga enkla handtag på byrån. Klicka här för att komma till Trendrum

37
Prenumerera
Notis om

3 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Marika
3 år sedan

Så snyggt👍var har du köpt byrån? Skulle behöva ha dig en dag som inredare här hemma, säljer du sådana tjänster?

Anne
3 år sedan

Jättefint👌 Så snyggt med mörka möbler!

Charlotte
3 år sedan

Så fint 👌super snyggt. Vilken väggfärg har du ?

Nästa inlägg

VECKOMATSEDEL

3
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x