JULMYSET

Julmyset har verkligen infunnit sig här hemma i Kalmar, julmusiken, doften av apelsin och nejlikor och en stor tindrande gran. Ja det blir en jul 2020 iallafall, detta året kommer inte gå till världshistorien som bästa året ever, om man säger så. Men nu blickar vi framåt och 2021 kommer bli så mycket bättre, även om inget kommer sig vara likt på ett tag. ❤️

En stor härlig blombukett- till mig från mig.
Röda gosiga filten hittade jag på Ullared.

Sprang på ett härligt doftljus. Det kan man inte få för mycket av. Höst och vinter så bokstavligt talat eldar jag upp min pengar på doftljus.

Nu blir det långpromenad med Charlie, sen en tur till affären för att handla det sista för vår lilla julafton imorgon.

21
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

VIT CHOKLADBRÄCK

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x