VIKTEN AV ATT SOVA BRA

 


Go morron,

Hoppas Ni har sovit gott.
Som jag tidigare berättade för er så har jag haft lite svårt att sova den sista tiden. För mycket som snurrar, det har varit mycket jobb och att pussla ihop arbetet med livet som mamma, vara husägare & djurägare och allt det där som hör till. Utöver det vill man hinna med att vara vän, syster och bara Jenny. Jaja… ni förstår ju säkert. Alla har vi nog perioder när vi är lite mer stressade och för mig blir det ofta sömnen som blir lidande då. Därför bestämde jag mig för att prova de omtalade tyngdtäckena. Jag säger bara ”Maaaaj gaaaad” vad jag har sovit som en liten bebis de senaste 2 veckorna. Det är som att krypa ner i sängen av en stor omfamning. Hahaha! Trodde aldrig att tyngd kunde påverka min sömn på detta vis. Men jag är helt såld!
Som tur var för er så kommer jag under dagen på Instagram erbjuda er bästa rabatten på dessa täcken- så håll utkik där.

Kram på er,

0
Prenumerera
Notis om

8 Comments
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Sannna
3 år sedan

Har hört både positivt o negativt om dessa täcken, men ok och prova 🙂

Sanna
3 år sedan

Har hört både positivt o negativt om dessa täcken, men värt att prova:-)

3 år sedan

Va roligt att det funkar för dig! Jag skulle också vilja testa =)

Anneli
Reply to  Jennelie
3 år sedan

Tyvärr så har alla jag känner som köpt, lämnat tillbaka eller sålt vidare/lagt undan…. Min man klarade 2 nätter sen fick han ”panik”🙈

3 år sedan

Jag har också lite svårt att sova ibland, därför skaffade jag ett tyngdtäcke. Köpte mitt på Hemtex, 5 kg till mina 58 kg. Jag tyckte det var bra i början, men i våras och mot sommaren var det på tok för varmt. Svårt att bädda också även om det bara är 5 kg är det otympligt att få in det i lakanet. Nej det här är inget för mig.

Anita
3 år sedan

Vad bra att du är nöjd.
Jag köpte oxå ett sådat för jag vet inte när jag sovit, jobbar 12 timmar 7 dagar i veckan.
Jag ligger bara och vrider mig i sängen men tyngdtäcket hjälper inte vaknar efter 2 timmar totalt svettig sen är det kört
Synd för det är ju inte så billigt..Är trött och orkar snart inte med någonting.
Min son har ett o han säger att han aldrig så utsövd.

Kristina
3 år sedan

Alla har inte insta… Kan inte du ge en rabattkod här på bloggen oxå? Kram!

jennysmatblogg
Reply to  Kristina
3 år sedan

Reklam : Jenny30 är rabattkoden och den ger 30 %

Nästa inlägg

3 MÅNADER KVAR TILL JULAFTON

8
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x