SMÖRDEGSBAKELSER MED BANAN & NUTELLA

Tips på busenkel efterrätt till kvällen.
Fotograf : Ulrica Pousette, recept kommer från min senaste bok : Snabbt, gott & billigt

Till 4 portioner behöver du: 
4 smördegsplattor
1 banan
1/2 dl nutella

Garnering: florsocker

Gör så här:
Kavla ut smördegen något. Skär banan på längden i fyra delar. Bred över rumsvarm nutella. Vik smördegen på längden, och tryck ihop kanterna med gaffel. Pensla med vatten och skjuts in i ugnen i 10 minuter på 225 grader, tills de blir perfekt gyllene. Pudra över rikligt med florsocker och servera genast.
Gärna med vispad grädde eller vaniljglass.
Mmmm…

1
Prenumerera
Notis om

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

TACO-SNACKS

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x