TACO-SNACKS

Hej där, 
Nu sitter vi i bilen på väg ner till Malmö, ska besöka ett av mina absoluta favorit spa:n. Häng med på min Instastory så får ni vara med oss hela helgen.  @jennysmatblogg

 Men det är ju även fredag idag – och där är det ju många som äter tacos- inte sant. Det är väl inte bara jag som får massa tortillabröd över efter tacosen? Men visste ni att ni kunde göra detta goda mellis:et av dem.
Går ju variera massor efter vad man har hemma, och barnen älskar dem.

Fotograf Ulrica Pousette recept kommer från min senaste bok : Snabbt, gott & billigt.
.

Det här behöver du:
2 mjuka tortillabröd
2 dl riven ost
100 gram philadelphiaost
1 förpackning bacon alt. rökt skinka
.
Gör så här: 
Strimla och stek baconet knaperstekt. Rör ihop osten, baconet och philadelphiaosten.
Lägg tortillabröd nummer ett i en torr stekpanna. Fördela ut ett tunt lager av fyllningen.
Lägg på locket och ställ gärna en jämn tyngd på brödet.
Stek på medelvarm värme. Vänd på bröden med hjälp av en tallrik, håll tallriken mot bröden och vänd upp & ner och lägg lägg tillbaka så att du steker bägge sidor.
När de fått vacker färg och fyllningen smält är det klart. Klipp lagom stora bitar med en stor sax.

Klart att servera.

 

0
Prenumerera
Notis om

1 Comment
äldsta
nyaste mest röstade
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Gülay
3 år sedan

Med så många ingredienser hade jag fyllt fler tortillabröd och hade räckt till fler,man vill ju inte att det ska spruta massa ingredienser hejvillt:’

Nästa inlägg

STRONGER

1
0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x